fredag den 31. maj 2013

Tween-/teenværelse indretning - vol.1: In the rough


Takker for de mange søde hilsner til DJ Razzer på hans fødselsdag, og ikke mindst hilsner her på bloggen. 




Lige nu går tiden med at flytte lageret m.v., få renoveret rundt omkring og ikke mindst at fremtidssikre og indrette det optimale tween-/teenværelse, med plads til PC-gaming, plads til venner og gode hyggekroge.




 Dagens guldkorn: DJ Razzer synes indpakningen skal bliver på bordet. "Altså mor, så ser det sådan lidt genbrugsagtig ud, og så beskytter det jo stadig bordet" 


Det eneste nye som er kommet til er det håndlavede bord og så et større PC-gaming med hele svineriet, som han fik i fødselsdagsgave. Ellers er der tale om ting og sager, som har haft deres liv andre steder i boligen, nu  blot bliver til "in the rough" på værelset efter eget ønske.



Mille

onsdag den 15. maj 2013

En ny "oplysningstid"


Har du fået en lys ide? Glødepæren er udfaset, og du skal til at vænne dig til nye pærer i boligen. Her i huset bliver samles pærerne sammen til forskellige kreative formål i værkstedet.



Den mundblæste krukke i glas er fra Louise Roe - House of Bæk & Kvist fører den i 4 i størrelser og pt. 2 farver


 I vedhæftede link  - får du masser af brugbare ideer til at genanvende dine udtjente el-pærer




Mille

lørdag den 11. maj 2013

[Mors dag] buket - bare fordi...

Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj.
Mors dag kom til Danmark i 1929 med rigsdagsbetjent Christian Svenningsen.






Jeg har for første gang fået en mors dag buket af DJ Razzer. Han overraskede ved selv at gå til blomsterhandlen og komme hjem med en smuk dusk for egne lommepenge. "Her, den er til dig, mor, bare fordi ...."-  jeg fik den allerede i fredags - så kunne jeg have glæde af den.
Synes buketten er helt fantastisk og elsker "bare fordi..."

Hvad med jer - er I  også blevet overasket på den fede måde?


Mille


torsdag den 9. maj 2013

Tillykke DJ Razzer

Den 9. maj er udnævnt til ”Europadag”. Det var den 9. maj 1950, at den daværende franske udenrigsminister og en af grundlæggerne af Unionen, Robert Schuman, holdt sin historiske tale i Paris, og som blev starten til det Europæiske Kul- og Stålfællesskab, der gennem årene har udviklet sig til den Europæiske Union, som vi kender i dag. Men det er ikke den  vi fejrer - det er tværtimod DJ RAZZER


Et fast morgenindslag er at garderne lige skal placeres rundt omkring, 
og gøres klar til at stå vagt dagen lang.


Hvad resten af dagen kommer til at byde på, er helt efter 14-åringen DJ Razzers ønsker.

Mille





mandag den 6. maj 2013

20% rabat på Art Prints og papkasser med lækkert lir


Hvis du ikke ved, så er House of Bæk & Kvist eneforhandler af art prints fra By M

Og fordi det er DJ Razzers fødelsdag d. 9. maj 2013,

fejrer vi det med 20% rabat til og med d. 9. maj 2013.

Klik her og kom direkte til tilbudene.


www.houseobk.com




Huske du mit indlæg om La Boheme - nu er de her - og nu skal der gerne rykkes igennem, DJ Razzer fylder 14 år her d. 9. maj 2013 - har lidt turbu bag i.




Roger & over jeg er smuttet for nu


Mille





søndag den 5. maj 2013

Bare fordi man har år på bagen

Nike gå-sko købt for over 13 år siden i udlandet  - godt udrangeret og slidte - men de har levet op til det hele og mere til. De kan godt holde lidt endnu til flere strabadser


Og så de nye fra Esprit, bløde som handskekind og passer som skabt til mine smalle fødder - men tvivler kratigt på at at de kan holde til mosten som ovenviste 





og  så lige et tillykke med de 200 år Søren Aaby Kirkegaard. Jeg tager dig under kærlig behandling senere i dag......


Mille

lørdag den 4. maj 2013

Haven: Lidt farveflor i Tween-højde

I år har vi gjort det lidt omvendt. De forskellige krukker trængte til en hurtig opfyldning - vinteren og kulden har bidt sig fast længe nok. Så sønnen på snart 14 - DJ Razzer -  fik 500 kr. til at købe blomster og jord til krukkerne og her er hvad han besluttede, der skal være i krukkerne.





Pointen var at han skulle vælge det han synes om, uden tanke for hvordan det skulle passe sammen i krukkerne.


Han får et stort 12-tal med pil op herfra.
Og jeg har nydt at slippe tøjlerne, og lade ham gøre sig sine erfaringer.

Mille

torsdag den 2. maj 2013

Mønsterstrik vol#4: Inspirationsbog og temaer


I december 2012 udkom DIY-bogen: Fine og faverige gaver du selv kan lave  af Lisbet Lücke Larsen  - du kan læse hele indlægget her og, især også hvordan du får fat i DIY bogen. Bog nr. 2 er på trapperne, og den skal jeg selvfølgelig også ha' hjem til undervisningsbrug i det kreative værksted.




Her får du et lille sneak peek på et igangværende strikkeprojekt i eget design. I bogen på side 20/23, er der et par ideer, som inspirerer mig - dette mixet med grøftekants-temaer, noget som min afdødede mor mestrede at bruge på nogle hæklede vanter & hue hun lavede til mig da jeg var yngre. Ikke mere for nu - resten kommer ved lejlighed



Mille


onsdag den 1. maj 2013

Less is more #11 - KUBUSstage by DJ Razzer


Natur og gråt. Træ sammen med grå nuancer er en stilsikker farvekombination, der samtidig giver et roligt og harmonisk udtryk.

Det er er ikke sidste gang I kommer til at se min KUBUSstage - som DJ Razzer har lavet helt specielt til mig på håndværkslinjen - du kan kan se hans idérigdom som  industriel designer og iværksætter bl.a. her

Missede du de gode intro-tilbud fra vores webshop - så find dem her
HISTORIK:
Den orignale KUBUS klassiker er designet af Mogens Lassen i 1960.

Arkitekt Mogens Lassen var forud for sin tid, da han designede Kubusstagen for snart 50 år siden som en reaktion på alt det overpyntede og krummelurede. Hans lysestage blev skabt med nærmest matematisk præcision, som en skarp, terningeformet ramme med påsatte holdere til lysene.

Kubusstagen er logisk i sin opbygning og udstråler et klart og enkelt formsprog. Kubusstagen er opbygget af 12 lige store stykker jern, som svejses sammen i enderne for til sidst at danne en kube. Derefter monteres lyseholderne på toppen.


Are you looking to add a fun atmosphere & accent to a room in your home? Why not add stunning candleholders to your home! Candles can be as decorative as a framed piece of artwork  


Mille