søndag den 31. juli 2011

Perronvogn Cu 4160 - togførervogn


Med 112 år på bagen - still going strong, handler om et nostalgitrip for hele familien i den royale rystevogns café. Om ferieminder og togskinnehygge i rystevogne fra 1920'erne.  
Og ikke mindst mange spændende historier om toginteriøret og  imponerende toiletforhold - måske du selv får lyst til at prøve at tage tur i et af de mange spændende  veterantog, der kører  rundt om i landet.





112 år på bagen - still going strong


På nostalgitrip med Vestsjællands Veterantog Nykøbing Sjælland- Asnæs og omvendt.

Damplokomotivet der trækker veterantoget er DSB K 564 fra 1899.
Efter mange års tro tjeneste på DSB skinner kom K 564 i 1957 til Odsherred Jernbane.

Herfra overtog Jernbaneklubben lokomotivet i 1968.
Efter 15 års omfattende istandsættelse blev lokomotivet atter sat i drift i 2006



mandag den 18. juli 2011

Møbler i udestuen - Rødt eller hvidt?

DJ Razzer leger og flytter rundt og har hevet sin "hoppeboldstol" ud fra værelset og synes den bør stå for enden af bordet i udestuen. Det synes jeg faktisk er et glimrende og farverigt indslag - et friskt rødt pust - og sikken en forandring.

søndag den 17. juli 2011

Pop Art i Udestuen (4) - Plads til livet

© Photo By Design Á la Camara
Du har nu kunne følge med i opsætningen af vægtapetet True Romance (Roy Lichtenstein), nu går turen videre til Marilyn Monroe, raffineret  pop art kunstværk på en baggrund af kinesiske nyhedsaviser (Andy Warhol look alike by Jason Blake). Dette er nu den anden ende af udestuen du vil stifte bekendskab med.

Lyset i keramikpotten har jeg fået af DJ Razzer i julegave: Der står: "Marianne skaber harmoni omkring sig med sin beskyttende og omsorgsfulde natur" - så selvfølgelig skal det ha' en fornem plads.




lørdag den 16. juli 2011

Pop Art i udestuen (3) - næsten færdigt

Jeg vil ikke trætte jeg mere med projektet af fototapetet - istedet får I et par close-up, dels af farverne og dels, hvor det ikke helt lykkedes, at få glattet ordentlig ud, eller hvor der skal ske lidt efterjusteringer.

Close-up på læberne - det resultat kan vi godt leve med.




Pop Art i udestuen (2) - et nyt DIY-projekt

For de af jer. som gerne ville se det igangværende Pop Art projekt i udestuen - er her en lille teaser.Fototapetet er skåret til, og sat op - nogen steder med lidt mere heldig hånd end andre steder! - DJ Razzer har knoklet og assisteret og synes det er blevet cool, så for nu er vi, mor og søn, blevet enige om at sådan må det bare være, når der er noget man prøver for første gang.




© Real Homes By Design Á la Camara


© Real Homes By Design Á la Camara


Nu skal det have lov at tørre og så skal der ske tilrettelser -
vi er selvfølgelig spændte på om det kommer til at virke efter hensigten.

Hvordan slutresultatet med møblementet og tilbehør bliver,
er der endnu ikke noget der ligger fast -
vi er i legeprocessen, hvor alt er muligt.

Øvelse gør mester - helt klart et projekt vi godt tør kaste os ud igen -
for nu ved vi, hvordan vi skal gribe det rigtigt  an en anden god gang.


Mille

torsdag den 14. juli 2011

Pop Art i udestuen (1) - True Romance


foto-arkiv.dk ©
Art Wall Mural fototapet er tegnet og nøjagtig gengivet af Tee Buzz´ stil og image er helt i tråd med  den nu afdøde, men højt respekterede og meget populære pop art kunster Roy Lichtenstein.

Fototapetet, der skal op, er selvfølgelig denne bedårende kvinde med langt smukt skinnende hår og utrolige lange og tætte øjenvipper, store våde øjne med tårer, der står konstant på spring - hel utrolig symetrisk ansigtsform.