lørdag den 1. oktober 2011

Kål i skål

Rikke Jakobsen er et dansk designforetagende, der producerer porcelæn og keramik i et nyt og moderne design, der med sin enkelthed og fokus på det funktionelle signalerer noget skandinavisk. Designer Rikke Jakobsen eksperimenterer med nye former og materialesammensætninger og dermed skabt en unik kollektion af enkle, eksklusive og funktionelle produkter, der alle er tilført en særlig idé. Kollektionen er alsidig og varierer fra smukke tallerkener, termokopper og skåle i Fine Bone China og dekorative vaser, tekander, smykker m.m.. Som helhed reflekterer de forskellige designs i høj grad Rikke Jakobsens unikke sans for detaljer og kvalitet –  kombination af kunsthåndværk og industrielt design, der forener innovative funktioner med flot design.







Måske husker du et intetsigende indlæg om nogle gode spotvaretilbud - det jeg ikke skrev var, hvad jeg konkret ville anvende de indkøbte sager til - udover at Cattepigen er rendt med Mokai-flaskerne og lidt rester fra buketterne.





Og nu kommer så første projekt - blomsteropsats for små midler,
der pynter og gør sig godt uanset, hvor du sætter den.
En skøn lille fryd, der spreder glæder og tager naturen med ind.


© Real Homes By Design Á la Camara 

Du behøver ikke investere i en skål magen til - en oasis i alm. skål kan sagtens gøre det ud for en fakir-opsats. Brug, hvad du har, vær kreativ med små midler - og lad resultatet tale for sig.


Ingen kommentarer: